Professor

Om

Välkommen till iQube!

Tillhör du den gruppen av människor med uppfinningsrikedom och kreativitet nog för att utveckla en redan existerande produkt eller har du kanske till och med redan utvecklat en egen produkt eller idé?

I så fall är IQube till för dig. IQube finns till för att hjälpa dig på vägen. Sitter du på nästa stora grej, en sak som du vet kommer att bli nästa snackis på stan?

Det kan vara svårt att veta vart man då ska vända sig, och nära nog övermäktigt att ta tag i det hela själv.

Under många hundra år har Sverige varit fullt av framstående, framgångsrika uppfinnare och entreprenörer av olika slag. Från Sverige kommer många av de verktyg och redskap som idag används dagligen världen över.

Detta hjälper IQube dig

IQube är kort sagt till för alla kreativa och uppfinningsrika människor i vårt avlånga land, alla ni som tror att just er idé kan modernisera någon förlegad metod i samhället eller ni som vet med er att det ni har i lager får människors liv att förändras till det bättre.

På IQube kommer du att hitta vanliga frågeställningar, problemlösningar och återkopplingar som kan få dig att sluta sitta fast i samma gamla hjulspår och komma igång igen.

Du kommer även hitta kontaktuppgifter till företag eller personer som ger dig en möjlighet att få ut din uppfinning eller idé på marknaden så att alla kan ta del av den och så att du kan börja tjäna pengar.

Som blivande entreprenör så kan du fortsätta läsa här på sajten för tips och råd gällande entreprenörskap.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *